喜讯!我们的作品《艾米瑞克幼儿园》成功入选2015《中国国际室内设计年鉴》

发表于:2015年05月11日






祝贺我们的作品《艾米瑞克幼儿园》设计案例成功入编2015《中国国际室内设计年鉴》!《中国国际室内设计年鉴》励志打造国内最具行业影响力的室内设计大型图书,作品集汇集国外设计大师作品,港台著名设计师精品案例,国内最具影响力的知名设计师的佳等。由中国国际室内设计联合会策划编著,由国家级天津大学出版社出版发行,全国新华书店和建筑书店销售。

Congratulations to our work "Amyric Kindergarten" design case successfully included in the 2015 "China International Interior Design Yearbook"! "China International Interior Design Yearbook" inspires to create the most influential large-scale interior design book in the domestic industry. The collection gathers the works of foreign design masters, famous cases of Hong Kong and Taiwan famous designers, and the most influential famous domestic designers. It is planned and edited by China International Interior Design Federation, published and distributed by the national Tianjin University Press, and sold in Xinhua Bookstore and Architecture Bookstore nationwide.



室外是小朋友的天然游乐场,硬质地面与绿化区域有机结合,既满足了孩子游玩时得到不同的体验,又让他们感受到了丰富的材质,外墙不同的色块穿插,活泼而不失和谐。


The outdoor is a natural playground for children. The hard ground and the green area are organically combined, which not only satisfies the children to get a different experience when playing, but also makes them feel the rich materials. Different color blocks on the outer wall are interspersed, lively and harmonious. 



从简洁精炼的大门进入大厅,眼前的场景让我们有些恍惚:这是幼儿园?还是游乐???只见绿色的环形造型隔断与下沉式儿童沙池相映成趣。本园的创立人是一位留英归国的教育热衷者,致力于将国际幼教的先进理念深植入于本土的家长与孩子们的心目中,那便是生态、健康、因此在环境上要求苛刻,每一细节尽善尽美。大厅原本面积不小,对面便是高窗,加上顶面是欧式的穹顶造型,宽敞明亮,不过中间有四根立柱,致使原本的宽敞空间显得窄仄突兀了。而设计师恰恰是利用了这四根立柱,将“缺点”变“优点”——把立柱延伸,结合,做成一个环形隔断,而隔断也是不“平凡”的,每个造型洞打破常规,各有特点,每一个孩子见到这样有趣的洞都会好奇地钻来钻去吧!隔断的表面,是由设计师挑选的绿色高品质人工草皮覆面,人们忍不住想摸一下感受一下毛茸茸的质感。更欢乐的就是下沉式沙池了,将沙池“搬进”幼儿园室内,够炫酷!孩子们可以尽情玩乐,嬉戏,地面材质采用防腐木地板,考虑到安全性,从人体工程学出发,设置了具有人性化的适合孩子上下自由的台阶,同时孩子们玩累了可以坐下休息,软装陈设也是设计师精心挑选的,给予孩子360°的精神收获与成长。

Entering the hall from the concise and concise door, the scene before us makes us a little dazed: This is a kindergarten? Or a playground? I saw the green ring-shaped partition and the sunken children's sand pool contrasted with each other. The founder of this garden is an education enthusiast who has returned from the UK, and is committed to implanting the advanced concepts of international preschool education in the minds of local parents and children. That is ecology, health, and therefore environmental protection. Demanding, every detail is perfect. The lobby was originally large in size, with high windows on the opposite side, plus a European-style dome on the top, which is spacious and bright, but there are four columns in the middle, making the original spacious space appear narrow and abrupt. The designer just used these four columns to change the "shortcomings" into "advantages"-extending and combining the columns to form a ring partition, and the partition is not "ordinary". Each modeling hole breaks the convention. Each has its own characteristics. Every child will be curious to drill around when they see such an interesting hole! The surface of the partition is covered with green high-quality artificial turf selected by the designer. People can't help but want to touch and feel the furry texture. Even more fun is the sunken sand pool. "Moving the sand pool into the kindergarten room is cool enough!" Children can have fun and play. The floor material is made of anti-corrosion wood floor. Taking into account the safety, from the perspective of ergonomics, a humanized step suitable for children to go up and down is set up. At the same time, children can sit and rest when they are tired. The soft furnishings are also carefully selected by the designer to give children 360° spiritual harvest and growth.

  备案号:京ICP备17027897号-1  Copyright 版权所有2005-2015 张晓光设计顾问(北京)有限公司 All Rights Reserved

二维码
返回首页
以太坊币最高价格